Şampiyonlardan Marmara Üniversitesine Teşekkür Ziyareti

Marmara Üniversitesi Ekonomik ve Sosyal Alanda Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülen “2. Ulusal Spor ve Kadın Zirvesi ve Çalıştayı” sonrası Avrupa ve Dünya Tekvando Şampiyonları Marmara Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Mustafa Kurt ve Zirve Eş Başkanı Sn. Prof. Dr. Fatma Ayanaoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundular. Avrupa Taekwondo Şampiyonu Meryem İyin, Avrupa Taekwondo Şampiyonu Selen Gündüz, Dünya Taekwondo Şampiyonu Zehra Begüm Kavukçuoğlu ve antrenörleri Sn. Çağrı Kızıl tarafından gerçekleştirilen, spor ve eğitimin konuşulduğu ziyarette Marmara Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Mustafa Kurt şampiyonları başarılarından dolayı tebrik etti, gençlerle gurur duyduklarını ifade etti.