ESKAR, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Güvenlik Araştırmaları Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Araştırma Merkezleri Toplantısı'na katıldı.

Marmara Üniversitesi Ekonomik ve Sosyal Alanda Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Güvenlik Araştırmaları Merkezi Müdürlüğü tarafından 13-14 Mayıs 2022 tarihlerinde Bursa Işıklar Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu’nda 21 araştırma merkezinin katılımıyla gerçekleşen Araştırma Merkezleri Toplantısı’na katılım sağlanmıştır. Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Fatma AYANOĞLU organizasyon yapımız, görevlerimiz ve amaçlarımız, tamamlanmış projelerimiz ve yayınlarımız hakkında bilgilerini sunmuştur.

Araştırma Merkezleri Toplantısı’nın açılış oturumu JSGA Başkanı Sayın Tuğgeneral Murat BULUT’un hitapları ile başlamıştır. İki gün süreyle dört oturumda gerçekleştirilen toplantının sonucu yazılı olarak yayınlanmıştır.