İstihdam Çalıştayı/09-10 Mayıs 2024

240125-131214.png (39 KB)

09-10 Mayıs 2024 tarihlerinde "Geleceğin Sektörlerinde Kadın,Genç ve Engelli İstihdamı Çalıştayı" Marmara Üniversitesinde düzenlenecektir.Etkinligin amacı geleceğin sektörlerinde ihtiyaç duyulan yetkinlikleri saptamak,istihdam açığını azaltacak çözüm önerileri sunmak ve istihdamla ilgili tüm birimleri gerek kamu gerek özel sektörü bir araya getirerek etkin koordinasyonu sağlayacak uygulamaya dönük faaliyet planları oluşturmaktır.Bu noktada etkinliğin istihdam ile ilgili ihtiyaca yönelik eksiklikleri saptarken üzerinde durduğu üç önemli alandaki yani Kadinlar,Gençler ve Engellilerin isthdamını ayrı ayrı ele alarak incelemek böylelikle ülkemizin orta vadeli programında açıklanan istihdam ile ilgili ulaşilmak istenen hedeflere varmada yardımcı olabilecek çözüm önerileri sunmaktır.

DÜZENLEME KURUMUNDAKİ KURUM VE KURULUŞLAR

MARMARA ÜNİVERSİTESİ EKONOMİK VE SOSYAL ALANDA KADIN ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI (İlgili birimler)

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI (İlgili Birimler)

S.SİMES SANAYİ SİTESİ İŞLETME KOOPERATİFİ

MARMARA ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ BİRİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ/ YABANCIDİLLER YÜKSEKOKULU

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ

İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER FAKÜLTESİ SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ ÜRETİM YÖNETİMİ VE PAZARLAMA

Bununla birlikte BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ ve YENİYÜZYIL ÜNİVERSİTESİ de projede katılımcı olacaktır.