ESKAR, Dünyaca ünlü ekonomi profesörü ve SDSN Küresel Direktörü Prof. Dr. Jeffrey D. Sachs’ın da katıldığı Boğaziçi Üniversitesi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Zirvesi’nde Marmara Üniversitesi’ni temsil edecek.

‘’Dayanışmanın Gücü’’ temasıyla bir araya gelinen zirvede moderatörlüğünü Dr. Aylin Löle’nin gerçekleştireceği ‘’Mor Ekonomi ve İş Dünyasında Toplumsal Cinsiyet’’ panelinde, Shell Türkiye Kurumsal İletişim Direktörü Meltem Okyar Perdeci ve JTI İletişim Müdürü Ayben Ünal’ın da bulunduğu oturumda Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Fatma Ayanoğlu konuşmasını gerçekleştirecek. Katılım için detaylı bilgiyi www.bogaziciksszirvesi.com adresinden alabilirsiniz.