Şiddete Uğrayan Kadınlar ve Çocuklarının Rehabilitasyonuna Destek Projesi

ŞİDDETE UĞRAYAN KADIN VE ÇOCUKLARIN REHABİLİTASYON VE KİŞİSEL GELİŞİMİNE DESTEK PROJESİ:

ESKAR’ın Ataşehir Belediyesi ile işbirliği halinde kadınlara ve çocuklara yönelik olarak yürüttüğü Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında verdiği eğitim programları tamamlandı.

Programın tamamlanmasını takiben proje paydaşları 17 Mayıs 2018 tarihinde biraraya geldiler.

Proje genel koordinatörlüğünü yürüten Merkez Müdürü Prof. Dr. Gülay A. Yılmaz’ın başkanlığında gerçekleştirilen ve Atatürk Eğitim Fakültesi ile Spor Bilimleri Fakültesi’nden lisans ve yüksek lisans düzeyinde gönüllü öğrenciler ile resim dersi koordinatörleri Doç. Dr. Şehnaz YALÇIN WELLS (AEF Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim -İş Eğitimi ABD) ve Öğr. Gör. Neşegül Ekinci (AEF Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim -İş Eğitimi ABD), müzik dersi koordinatörü Dr. Öğr. Üy. Aylin CAN (AEF Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi ABD), spor dersi koordinatörü Dr. Öğr. Üy. Sinan BOZKURT (Spor Bilimleri Fakültesi, Dekan Yrd.) ve temel eğitim koordinatörü ve ayrıca projeye ders vermek suretiyle de katkı veren Öğr. Gör. Dr. Elif ESMER (AEF Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim ABD)’in katıldığı toplantıda, projenin genel değerlendirmesi yapılarak, gelecekte birlikte yürütülebilecek çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonunda projenin geliştirilerek sürdürülmesine karar verildi ve tüm öğrencilere ve koordinatörlere özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür edildi.

Projeye gönüllü olarak katılan öğrenciler:

Gülsüm YAVUZ

Kaan OZAN ETİ

Aslı EKİNCİ PİRİ

Seda DEMİREL

Şenay HANOĞLU

Zeynep COŞKUN

Elif ALBAYRAK

Kübra BİNİCİ

Demet Ece DERMANLI

Yaren KURUBAL

Değerlendirme toplantısından kareler:

Bu sayfa Ekonomik ve Sosyal Alanda Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından en son 17.05.2018 21:48:20 tarihinde güncellenmiştir.