Sergiler

srgafis

15-30 Mayıs 2018 tarihleri aralığında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi kampüsünde ziyarete açık olacak serginin detayları için tıklayınız.

rsmrsm sergi

8 Mart 2018 tarihinde "Yönetimde Kadın" Sempozyumu süresince Marmara Üniversitesi Dr. İbrahim Üzümcü Kültür Merkezi'nde ziyarete açtığımız serginin detayları için tıklayınız.

r

7-8 Mart 2017 tarihleri arasında "Çalışma Hayatında Kadın" Sempozyumu süresince Marmara Üniversitesi Dr. İbrahim Üzümcü Kültür Merkezi'nde ziyarete açtığımız serginin detayları için tıklayınız.

afissergi

12-16 Ocak 2017 ile 29 Ocak-12 Şubat 2017 tarihleri arasında Marmara Üniversitesi Cumhuriyet Müzesi ve Sanat Galerisi'nde ziyarete açtığımız serginin detayları için tıklayınız.

Bu sayfa Ekonomik ve Sosyal Alanda Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından en son 22.05.2018 23:32:36 tarihinde güncellenmiştir.