Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma MerkeziEkonomik ve Sosyal Alanda

Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi

Sergiler

srgafis

15-30 Mayıs 2018 tarihleri aralığında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi kampüsünde ziyarete açık olacak serginin detayları için tıklayınız.

rsmrsm sergi

8 Mart 2018 tarihinde "Yönetimde Kadın" Sempozyumu süresince Marmara Üniversitesi Dr. İbrahim Üzümcü Kültür Merkezi'nde ziyarete açtığımız serginin detayları için tıklayınız.

r

7-8 Mart 2017 tarihleri arasında "Çalışma Hayatında Kadın" Sempozyumu süresince Marmara Üniversitesi Dr. İbrahim Üzümcü Kültür Merkezi'nde ziyarete açtığımız serginin detayları için tıklayınız.

afissergi

12-16 Ocak 2017 ile 29 Ocak-12 Şubat 2017 tarihleri arasında Marmara Üniversitesi Cumhuriyet Müzesi ve Sanat Galerisi'nde ziyarete açtığımız serginin detayları için tıklayınız.

Bu sayfa Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından en son 22.05.2018 23:32:36 tarihinde güncellenmiştir.

Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi